contact-informatie

SURF4TRENDS by GoGo!Projects BV

ondernemingsnummer: BE0823.367.870

Chris Lievens

Rue Emile Vandervelde 90

7033 Bergen

email: hello@lava-lamp.be

0477/97.66.31

 

Leveringstermijn

Onze gemiddelde leveringstermijn bedraagt 2-3 werkdagen. We proberen echter zo snel mogelijk te leveren. Indien de leveringstijd meer dan 5 werkdagen bedraagt, brengen we u hiervan op de hoogte telefonisch of via e-mail.

 

Koerierdiensten

We kiezen alleen voor de beste verzendbedrijven om u bestelling tijdig en veilig ter plaatse te brengen: BPost en DPD. De keuze is in functie van de grootte, het gewicht en de bestemming van uw bestelling.

 

Bestemmingen

Momenteel leveren we in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Indien u een levering wenst in een ander land contacteer ons.

 

Leveringskosten

We vragen 3,99€ voor verpakkings- en verzendkosten

 

Betaalwijzen

Alle betalingen die we aanbieden zijn beveiligd via Multisafepay of Paypal.

 

Klachten

Bij klachten, aarzel niet om contact te nemen via het contactformulier, samen met een korte beschrijving van uw klacht, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Recht op annulering

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

Hou er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de betaling van de kosten voor het terug sturen van uw pakket.

Adres voor retourzendingen: SURF4TRENDS, Rue Emile Vandervelde 90, 7033 Bergen

 

Bescherming van uw privacy

Het beschermen van uw persoonlijke gegevens dragen we hoog in het vaandel. Een verklaring werd neergelegd bij de Commissie ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. Voor meer details, raadpleeg onze privacyverklaring